Se afiseaza versiunea redusa a site-ului, adaptata pentru mobil. Pentru o experienta completa, folositi PC-ul sau tableta. Apasati butonul pentru meniu.

Site-ul functioneaza si de pe tableta, dar pentru o experienta completa, va recomandam sa folositi PC-ul.

Certificare de non-toxicitate

100% non noxic

Tapetul printat la AZERO este complet non toxic si fara miros, dupa 24 de ore de la momentul printului. Cerneala low-solvent este intr-o formula noua, unde substantele toxice se evapora in primele ore dupa print.

Din acest motiv, copiii care ling peretii (da, se pare ca exista) o pot face in conditii de siguranta deplina.

Instructiuni si precautii

Tapetul este lavabil in sensul ca poate fi sters cu o laveta umeda, dar fara detergenti si in special sa nu contina particule de praf care pot zgaria suprafata acestuia.

Inainte de a aplica tapetul sau autocolantul de perete, asigurati-va ca este compatibil cu peretele! Numeroase tipuri de vopsea au proprietati antiaderente. Toate vopselele pe baza de teflon / silicon / latex si majoritatea vopselelor superlavabile sunt antiaderente, iar autocolantul sau tapetul se vor dezlipi in timp. Este foarte important sa faceti un test prealabil. Daca nu ati primit deja, atunci solicitati-ne o mostra de autocolant de perete. Aplicati-o intr-un loc putin vizibil si lasati-l cateva zile. Daca dupa cateva zile nu a inceput sa se dezlipeasca (exfolieze) incepand de la margini, atunci este compatibil cu peretele si puteti aplica intreg materialul.

Este necesar ca suprafata pe care se va monta tapetul sau autocolantul sa fie uscata, curata, desprafuita, plana si compatibila cu autocolantul sau adezivul pentru tapet. Adezivul este perfect compatibil cu mediile neabsorbante. Daca peretele este poros, se poate aplica o amorsa pentru tapet.

Nu aplicati niciodata autocolantul sau tapetul pe un perete vopsit de curand. Chiar daca pare perfect uscat, este posibil sa fie umed in profunzime. Lasati peretele sa se usuce cel putin 4-5 zile inainte de a incepe montajul.

Evitati aplicarea in zonele cu trafic intens; desi este destul de rezistent, frecarile sau lovirile repetate (cu spatarul scaunului de birou, de exemplu) vor deteriora in timp suprafata imprimata.

Aplicarea tapetului sau a autocolantului de perete este o operatiune specializata, complexa, necesita indemanare si experienta prealabila, precum si cateva ustensile (cuttere, rigle de cel putin 1 m, nivela - poloboc, raclete). Nu incepeti montarea daca nu aveti toate accesoriile sau daca nu sunteti absolut sigur ca il puteti duce la bun sfarsit. O lucrare inceputa incorect nu mai poate fi corectata decat cu dificultate, si este posibil sa necesite indepartare si refacerea peretului.

Nu garantam buna aderenta a tapetului pentru alti adezivi decat cei furnizati de AZERO.

Dupa finalizarea montajului, sunt necesare cateva zile pentru fixarea definitiva. Singura curatare recomandata este stergerea de praf. Aceasta se realizeaza folosind o laveta curata, desprafuita, uscata sau cel mult usor umezita. Nu folositi o laveta prafuita, deoarece particulele de praf pot zgaria suprafata imprimata.

Suna interesant? Vorbiti-ne de bine!

Oferta AZERO este buna!

Sumele sunt in lei si includ TVA.Fiecare comanda este insotita de calculatia detaliata.

Preturile pot varia usor in functie de specificul lucrarii. Pentru lucrarile nestandard va rugam sa ne contactati pentru o calculatie exacta.

Livrarea este gratuita in Bucuresti, pentru comenzi de peste 300 RON (incl. TVA).

Ghidul materialelor

 • Autocolant in rola pentru print +

  Autocolant PVC cu coating pentru print. Calitate buna a printului - similar cu cel pe polipropilena, autocolantul adera perfect pe orice Read More
 • Autocolant in rola pentru taiere +

  asd Read More
 • Backlit fim +

  Folie printabila pentru casete luminoase. Folia are un grad mare difuzare a luminii, iar pe una din fete are aplicat Read More
 • Calc (tracing paper) +

  asd Read More
 • Canvas (panza printabila) +

  Panza alba printabila, usor texturat - se vad fibrele textile din care este compusa. De mare efect pentru reproduceri sau orice Read More
 • Caserare +

  asd Read More
 • Coated paper +

  asd Read More
 • Hartie dublucretat +

  asd Read More
 • Hartie foto high gloss photo paper +

  Hartie foto lucioasa pentru postere, afise si fotografii excelente. Suport de mare rezolutie, pentru culori saturate si stralucitoare. Beneficiati la Read More
 • Hartie foto satin +

  Reda o paleta larga de tonuri calde, naturale, stabile in timp. Recomandata pentru expozitii, galerii foto, amenajari de interior. Satisface Read More
 • Heavy coated paper +

  asd Read More
 • Laminare +

  asd Read More
 • Mousse-carton (foam board) +

  asd Read More
 • Plain paper +

  asd Read More
 • Polipropilena (PP banner) +

  Suport cu grad mare de alb, cu exceptionala stabilitate mecanica. Optim pentru sisteme roll-up, deoarece in timp nu se deformeaza. Read More
 • Polipropilena Blockout +

  Polipropilena Blockout Read More
 • PVC (forex) +

  asd Read More
 • 1

NEWS.AZERO

Daca va intereseaza printul, tips and tricks pentru best results, oferte si discounturi, atunci categoric trebuie sa va abonati la newsletter-ul AZERO+MyPoster. Tot timpul publicam ceva bun.

Nu sunteti convins?
Cititi arhiva.